Manu Events rekry

Olemme turkulainen yksityinen ravintola-alan yritys, jolla on kuusi toimipaikkaa Turun alueella. Uusin ravintolamme on avautumassa Helsinkiin keväällä 2019.

Liikevaihtomme tulee vuonna 2019 olemaan n. 6,5 miljoonaa euroa ja työllistämme tällä hetkellä yli 50 henkilöä. Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset edut ja miellyttävän työilmapiirin.

Tule mukaan joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 26.4. mennessä osoitteeseen rekry@manuevents.fi.
Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Santtu Kiili p. 050 4390 670

Oletko se sinä?

Manu Events Oy avaa ravintola Bassin Helsingin keskustaan (Eteläesplanadi 22) toukokuussa 2019. Bassi on erikoistunut kala- ja äyriäisruokiin.
Etsimme joukkoomme henkilökuntaa pyörittämään Bassia ammattitaitoisella ja iloisella otteella.
 

Etsimme:

* Tulosvastuullista ravintolapäällikköä vastaamaan ravintolan tuloksellisesta johtamisesta yhteistyössä keittiöpäällikön kanssa, salin toiminnoista, tilauksista ja henkilökunnan työtyytyväisyydestä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, muutaman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä, alan työehtosopimuksen osaamista sekä kykyä pitää sekä asiakas, henkilökunta että omistaja tyytyväisinä.

* Tulosvastuullista keittiöpäällikköä vastaamaan ravintolan tuloksellisesta johtamisesta yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa, keittiön toiminnoista, tilauksista ja henkilökunnan työtyytyväisyydestä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, muutaman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä, alan työehtosopimuksen osaamista sekä kykyä pitää sekä asiakas, henkilökunta että omistaja tyytyväisinä.

* Keittiön vuoropäällikköä keittiöpäällikön ”oikeaksi kädeksi” eli vastaamaan omalta osaltaan ravintolan keittiön tuloksellisesta toiminnasta sekä asiakkaiden ja henkilökunnan tyytyväisyydestä. Edellytämme tehtävään sopivaa koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

 

Oletko se sinä?

Etsimme:

* Ammattitaitoista viinimestaria vastaamaan ravintolan viinivalikoimasta salityöskentelyä ja tarjoilutehtäviä unohtamatta. Edellytämme muutaman vuoden kokemusta à la carte- ravintolassa sekä viinien kanssa työskentelystä.

* Ammattitaitoista baarimestaria kehittämään ravintolan juomakonseptia yhdessä ravintolapäällikön kanssa sekä huolehtimaan omalta osaltaan asiakkaiden viihtyvyydestä baaritiskin takana ja salissa touhuten. Edellytämme tehtävään sopivaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

* Täysi- ja osa-aikaisia tarjoilijoita pitämään asiakkaistamme huolta hymy huulilla ja toimimaan tiiminä keittiön kanssa parhaan mahdollisen tuloksen eteen. Edellytämme ammattimaista otetta à la carte -tarjoiluun sekä muutaman vuoden kokemusta tarjoilutehtävistä.

* Täysi- ja osa-aikaisia kokkeja pitämään asiakkaistamme huolta valmistamalla herkullista ruokaa ja toimimaan tiiminä salipuolen kanssa parhaan mahdollisen tuloksen eteen. Edellytämme ammattimaista otetta à la carte -keittiön toimintaan sekä muutaman vuoden kokemusta tarjoilutehtävistä.